free web counter  • 8_Bombardier
  • 7_Suzuki
  • 6_CF_MOTO
  • 5_Arctic Cat
  • 4_Kawasaki
  • 3_TGB
  • 6_Yamaha
  • 2_Linhai

Spray

Spray

Consumabile de la ATVextrem.ro  Vanzari consumabile de la producatori consacrati cum ar fi Motul, Motorex, Arctic Cat, Hiflofiltro, NGK, BMC, TGB, Linhai, SBS, Toplite, . Vanzari uleiuri, bujii, baterii, filtre, placute frana la cele mai mici preturi din Romania,

Vedere: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Producator:
MOTOREX CARBURETOR SPRAY 500ML
     MOTOREX CARBURETOR SPRAY 500ML Spray de curatat carburatoare. Curata foarte bine supape, suruburile de reglaj, corpuri de carburator. Poate fi folosit pe toate tipurile de carburatoare. Testat si..

Fără TVA: 0 €
<
MOTOREX CHAIN CLEAN 611 500ML
     MOTOREX CHAIN CLEAN 611 500ML Curata efficient toate tipurile de lanturi. Testat si pe lanturile x-ring si o-ring. Dupa curatarea lantului aplicati unul din produsele MOTOREX-CHAINLUBE pentru lub..

Fără TVA: 0 €
<
MOTOREX CHAINLUBE 622 OFFROAD MINI 56ML
     MOTOREX CHAINLUBE 622 OFFROAD MINI 56ML Spray pentru lanturi, full sintetic. Reduce frecarea ai este testat cu success pe lanturile X-ring si O-ring. Dezvoltat special pentru motocicletele  ..

Fără TVA: 0 €
<
MOTOREX CHAINLUBE 622 STRONG 500ML
MOTOREX CHAINLUBE 622 STRONG 500ML Spray pentru lanturi, full sintetic. Reduce frecarea ai este testat cu success pe lanturile X-ring si O-ring. Dezvoltat special pentru motocicletele  de strada. Rezistent la apa si..

Fără TVA: 0 €
<
MOTOREX CHAINLUBE 622 STRONG MINI 56ML
    MOTOREX CHAINLUBE 622 STRONG MINI 56ML Spray pentru gresat lanturi, alb, excellent lubrifiant, reduce uzura, aderenta foarte buna in special pe lanturile de motocicleta O-rin si X-ring. Rezistent la a..

Fără TVA: 0 €
<
MOTOREX CHAINLUBE RACING MINI 56ML
MOTOREX CHAINLUBE RACING MINI 56ML Previne uzura premature a lanturilor. Contine lubrifiant alb pe baza de Teflon si are aderenta excelenta pe lanturile X-ring si O-ring. . Extrem de rezistent la apa si presiune. Usor de..

Fără TVA: 0 €
<
MOTOREX POWER BRAKE CLEAN 750ML
MOTOREX POWER BRAKE CLEAN 750ML Spray de curatat frane. Curata si degreseaza componentele sistemelor de franare si ambreiaje. Indeparteaza pete de ulei, vasilina, lichid de frana, bitum, etc. Deasemeni poate fi folosit l..

Fără TVA: 0 €
<
MOTOREX POWER CLEAN 500ML
MOTOREX POWER CLEAN 500ML Spray de curatat. Degreseaza si curata pete de uleiuri, vasiline, etc. Nu afecteaza cauciucul, plasticul si vopseaua.          CARACTERISTICI     Mar..

Fără TVA: 0 €
<
Motul CHAIN CLEAN 0.400L
     Motul CHAIN CLEAN 0.400L Spray de curatat lanturi moto, X-ring, O-ring sau simple.          CARACTERISTICI     Marca: Motul ..
13 €
Fără TVA: 13 €
<
Motul CHAIN LUBE FL 0.400L
     Motul CHAIN LUBE FL 0.400L Spray cu lubrifiant pentru lanturi de motociclete de strada pe baza tehnologiei BORON-Tech de culoare alba.          CARACTERISTICI  ..
19 €
Fără TVA: 19 €
<


CR2